Izvor:
03.04.2019 u 11:39
0

FUDBALER JUVENTUSA KRISTIJANO RONDALDO: „Zinedin inteligentno upravlja timom!“

Najbolji fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo izjavio je da se divi kako njegov bivši trener Zinedin Zidan vodi ekipu.

Portugalac je letos prešao iz Reala u Juventus za 100 miliona, odmah po odlasku Zidana, koji se prošlog meseca odlučio na povratak u kraljevski klub.

– Zinedin inteligentno upravlja timom. Svaki igrač u Realu želi da igra stalno i sa pozicije trenera nije lako da se odlučuje. On zna da se nosi sa tim i sa mnogo drugim stvarima- rekao je Ronaldo.

Njih dvojica su u Realu sarađivali od 2016. do 2018. godine kada su osvojili tri uzastopna trofeja Lige šampiona, s tim da je Zidan u periodu od 2010. do 2014. bio i pomoćni trener.

Real je pre povratka Zidana izgubio svaku šansu za osvoji trofej do kraja sezone, za razliku od Juventusa jer je na dobrom putu da obrani Skudeto i pored toga igra u četvrtfinalu Lige šampiona protiv Ajaksa.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter