Izvor:
04.04.2019 u 13:00
0

NIJE SE ŠTEDELO: Fudbaler Benfike Raul Himenes potpisao je ugovor sa Vulverhemptonom!

Fudbaler Benfike Raul Himenes potpisao je ugovor sa Vulverhemptonom do leta 2023. godine za 30 miliona funti, što je rekordan transfer engleskog kluba.

Meksikanac je u junu prošle godine iz Benfike prešao na jednogodišnju pozajmicu u Vulverhempton za koji je odigrao 37 utakmica i postigao 15 golova. On je jedan od najvažnijih igrača Vulverhemptona, koji je sedmi na premijerligaškoj tabeli i stigao je do polufinala FA kupa, u kome će igrati protiv Votforda.

On je transferom od 30 miliona funti najskuplji igrač kluba, a prethodno je to bio Adama Traore sa 18 miliona, iz avgusta prošle godine.

– Želim da ispišem istoriju u ovom klubu. Želim da klub bude medju vodećima u Premijer ligi. Mislim da to svi želimo. Velika mi je čast da budem član ovog tima- rekao je 27-godišnji meksički fudbaler, preneli su britanski mediji.

Himenes je 2015. godine iz Atletiko Madrida prešao u Benfiku, sa kojom je osvojio dve šampionske titule, Kup i Liga kup Portugala. Karijeru je počeo u meksičkom Klubu Amerika, sa kojim je osvojio dve titule.

Za reprezentaciju Meksika odigrao je 71 utakmicu i postigao 16 golova i osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter