Izvor:
07.04.2019 u 10:40
0

TANASKOVIĆ: U narednih sedam dana Beograd će biti školski centar sveta!

Predsednik Saveza za školski sport Srbije Željko Tanasković izjavio je da će Beograd tokom predstojećeg Svetskog prvenstva u fudbalu za srednjoškolce u pravom smislu biti školski centar sveta.

Presrećni smo jer sa pravom možemo da kažemo da će u narednih sedam dana Beograd biti svet, za najbolje mlade fudbalere. Uz utakmice, mladiće i devojke čeka razgledanje Beograda, druženje i sticanje novih prijatelja. Uvek smo bili sjajni domaćini, verujem da će tako biti i na Svetskom prvenstvu u fudbalu – rekao je Tanasković i zahvalio na podršci Ministarstvu omladine i sporta i Gradskom sekretarijatu za sport i omladinu Beograda.

Školski Mundijal počinje sutra uz učešće oko 1.000 mladih fudbalera iz 24 selekcije u muškoj i 16 u ženskoj konkurenciji.

Srbija se takmiči u obe kategorije, a najveće interesovanje vlada za utakmicu dečaka Srbije i Brazila, koja se igra u utorak na terenu Brodarac od 15 sati.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter