Izvor:
08.04.2019 u 06:39
0

SPEKTAKL U PRESTONICI SRBIJE: Svečano otvoren Mundijal za školarce u Beogradu!

Svetsko prvenstvo u fudbalu za srednjoškolce svečano je otvoreno sinoć u beogradskoj hali Impuls pred rekordnih više od 1.000 učesnika u muškoj i ženskoj konkurenciji.

U ime domaćina goste je pozdravio predsednik Saveza za školski sport Željko Tanasković i poželeo im da uživaju u takmičenju i druženju, dok je takmičenje proglasio otvorenim predsednik Svetske školske sportske federacije (ISF) Loren Petrinka.

Na šampionatu učestvuju 24 selekcije u muškoj i 16 u ženskoj konkurenciji.

Srbija se takmiči u obe kategorije, a najveće interesovanje vlada za utakmicu dečaka Srbije i Brazila, koja se igra u ponedeljak na terenu Brodarca od 15 sati.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter