Izvor:
09.04.2019 u 19:31
0

PROMENA TRENERA U AUGSBURGU: Manuel Baum otišao, Šmit vodi u borbu za opstanak…!

Nemački fudbalski klub Augsburg otpustio je danas trenera Manuela Bauma i na njegovo postavio Martina Šmita, koji će pokušati da spasi klub ispadanja iz Bundeslige.

Osim Bauma, otpušteni su i pomoćni trener Jens Leman i tehnički direktor Štefan Švarc.

Posle 28. kola u Bundesligi, Augsburg je 15. na tabeli sa 25 bodova i ima četiri više od Štutgarta koji je prvi ispod crte, na poziciji koja vodi u baraž za opstanak u ligi.

Augsburg je vezao dva poraza, od pretposlednjeg Nirnberga (0:3) i Hofenhajma (0:4).

Poslednjih nedelja i meseci uradili smo sve kako bismo se zajedno izvukli iz ove teške situacije. Posle poraza od Hofenhajma i loših igara pre toga, shvatili smo da nešto mora da se promeni – navodi se u saopštenju Augsburga.

Novi trener Martin Šmit će u sredu voditi prvi trening.

Do kraja sezone u Bundesligi ostalo je da se odigra još šest kola.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter