Izvor:
09.04.2019 u 19:40
0

POGBA ĆE RAZOČARATI ZIDANA: Ole Gunar Solskjer saopštio divnu vest za navijače Mančester junajteda!

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solšer rekao je danas da će fudbaler Pol Pogba i sledeće sezone ostati u klubu.

Pogba je prošlog meseca rekao da bi želeo da igra za trenera Zinedina Zidana u Real Madridu, a francuski trener nedavno je rekao da bi želeo da dovede sunarodnika na "Santjago Bernabeu".

Zidan je pre tri godine tražio od upave da dovede Pogbu, ali klub nije želeo da plati Juventusu 89 miliona funti, koliko je platio Junajted.

Pol se raduje sutrašnjoj utakmici sa Barselonom. On je fudbaler Mančester junajteda i jedan od glavnih igrača na velikoj sceni. Zna da utakmica protiv Pari Sen Žermena nije bila njegov najbolji trenutak, ali je koncentrisan da odigra dobro protiv Barselone. Takođe, on će igrati za klub naredne sezone – rekao je Solšer.

Junajted je izgubio od Pari Sen Žermena prvu utakmicu osmine finala, kada je Pogba dobio crveni karton, zbog čega je propustio revanš u Parizu, veliku pobedu njegove ekipe i plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

Prvu četvrtfinalnu utakmicu Juventus igra u sredu uveče protiv Barselone.

Solšer je rekao da će Erik Baji, Ader Erera i Antonio Valensija propustiti sutrašnju utakmicu, ali da bi Nemanja Matić mogao da bude spreman, kao i Markus Rašford.

Aleksis Sančes, koji zbog povrede nije igrao od početka marta, vratio se treninzima sa ekipom i mogao bi da igra protiv Vest Hema u subotu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter