Izvor:
10.04.2019 u 14:11
0

DA LI JE OVO PRILIKA ZA SRBIJU? Fudbaler srpskog porekla nije odlučio za koju nacionalnu selekciju će nastupati!

Trener golmana mlade reprezentacije Belgije Fil de Vilde obavio je razgovor sa čuvarom mreže fudbalera Benfike Miletom Svilarom.

Mladić srpskog porekla ima belgijsko državljanstvo, ali još nije odlučio za koju nacionalnu selekciju želi da nastupa.

Kako prenose mediji De Vilde je zatražio sastanak kako bi saznao da li može da računa na Svilara u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvom.

– Rekao mi je da još nije odlučio između Belgije i Srbije. Rekao sam mu da neće biti kontaktiran ovim povodom u ovom ciklusu– rekao je De Vilde.

To znači i da Svilar neće biti kandidat za sastav Belgije na Evropskom prvenstvu za igrače mlađe od 21 godine, koje se održava u junu u Italiji i San Marinu.

– Razgovaraćemo o tome kasnije. Svilar je razumeo našu odluku. Nisam ga video da je igrao u derbiju između Sportinga i Benfike- rekao je bivši golman Sportinga.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter