Izvor:
10.04.2019 u 15:23
0

FUDBALER SOPOTA PRETUČEN Trener tvrdi: Policija gledala brutalan napad u svlačionici!

Meč između fudbalera BSK-a iz Batajnice i Sopota 3:0, u okviru 20. kola Zonske lige Beograd, ostaće upamćen po tome što se na poluvremenu dogodio fizički sukob u svlačionici u čijem epicentru je bio napadač gostiju Vuk Lazić.

Trener Sopota Vladan Žujović posle meča je rekao:

– Senku na pobedu domaćina bacio je incident koji se desio na poluvremenu. Naš napadač Vuk Lazić je čitavo prvo poluvreme bio meta protivničkih igrača i publike koja ga je provocirala. U poluvremenu sam pokušao da ga smirim i spremim za drugo – rekao je Žujović i nastavio:

– U tom revoltu, lupio je vrata svlačionice domaćina posle čega je usledio brutalan napad nepoznatih lica koji su ga pretukle naočigled svih prisutnih. Tu su stajala i dvojica policajaca koji su sve to posmatrali. Želeo bih kao trener da skrenem pažnju da se takve stvari nikad ne ponove na terenu i da ovaj zverski napad ne prođe nekažnjeno ili bez posledica.

Kurir sport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter