Izvor:
10.04.2019 u 19:40
0

DOVEDEN U PITANJE PLASMAN MILANA U LIGU ŠAMPIONA! U sledećem kolu dočekuju ekipu Lacija!

Fudbaleri Milana upali su u krizu i doveli u pitanje plasman u Ligu šampiona.

Izabranici trenera Đenara Gatuza nalaze na četvrtom mestu, ali imaju isti broj bodova kao i petoplasirana Atalanta, dok šansu iz prikrajka čekaju i Roma koja ima samo bod manje, kao i Lacio koji ima tri boda manje ali i meč manje.

Uz to, Milan drugu godinu uzastopno nije uspeo da izjednači prihode i izdatke što UEFA zahteva kako bi se klub takmičio u Ligi šampiona ili Ligi Evrope. Prošle sezone Milan je najpre bio suspendovan iz UEFA takmičenja zbog kršenja finansijskog fer-pleja, ali je posle žalbe Sportskom sudu u Lozani, suspenzija povučena.

Uprava milanskog kluba je tada uspela da ubedi Sud da će finansije biti dovedene u normalu pod upravom novog vlasnika iz Sjedinjenih Američkih Država koji je gazdovanje klubom preuzeo od Kineza Li Jonghonga.

„Rosoneri“ su tada sankcionisani samo oduzimanjem novca od televizijskih prava za mečeve koje su igrali u Ligi Evrope, a imali su i ograničenje da registruju 21 igrača za Ligu Evrope umesto 25.

UEFA je u sredu objavila da se ponovo pokreće postupak protiv Milana i to zbog finansija u periodu od 2016. do 2018. godine!

U sledećem kolu izabranike trenera Đenara Gatuza očekuje kako težak posao pošto dočekuju ekipu Lacija.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter