Izvor:
11.04.2019 u 07:31
0

AMSTERDAM: Holandska policija uhapsila više od 100 navijača!

Holandska policija uhapsila je juče više od 100 navijača fudbalskog kluba Juventus kao i nekoliko navijača domaćeg Ajaksa protiv kojih je bila primorana da upotrebi vodene topove pred duel dva kluba u četvrfinalu Lige šampiona.

Policija u Amsterdamu saopštila je da je upotrebila vodene topove u pravcu fudbalskih navijača Ajaksa "kako bi ugasila baklje i sprečila nebezbedne situacije".

Policija je i ranije upozoravala navijače da je zabranjena upotreba baklji van stadiona, ali je to je postala tradicija pred početak mečeva.

Policija je saopštila da je prethodno uhapsila dve grupe navijača Juventusa, kod kojih je pronašla noževe, palice, baklje, šrafcigere i jedan čekić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter