Izvor:
11.04.2019 u 09:43
0

ZA 6,5 MILIONA EVRA: Bešiktaš otkupljuje Ljajića!

Turski Bešiktaš za 6,5 miliona evra otkupiće kompletan ugovor srpskog reprezentativca Adema Ljajića od Torina, najavio je predsednik kluba Fikret Orman.

Iako su poslednjih nedelja bile spekulacije da klub iz Istanbula neće imati novca po isteku pozajmice na kraju sezone, zbog finansijskih problema, ipak je odlučeno da se završi posao.

Imamo ugovor sa Ljajićem, kao i dogovor sa Torinom. Nema razloga za paniku. Planiramo Ljajića za sledeću sezonu – izjavio je Orman.

Ljajić je odigrao 26 utakmica za Bešiktaš ove sezone i tako ispunio prvi uslov da ostane u Istanbulu, poslednji protiv Rize kada je dao dva majstorska gola i upisao asistenciju u pobedi 3:2.

Ljajić, koji je za Bešiktaš dao osam golova i zabeležio 11 asistencija, prethodno je nosio dresove Intera, Rome, Fiorentine i Partizana.

Izvor: Tanjug
Foto: Adem Ljajić/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter