Izvor:
30.09.2016 u 22:29
0

LJUDINA KAKVE NEMA: Srbin nudi bubreg hrvatskom fudbaleru

Vest da je Ivanu Klasniću otkazao i drugi donirani bubreg potresla je ceo region. Nekadašnji hrvatski fudbalski reprezentativac ima ozbiljnih zdravstvenih problema i hitno mu je potreban treći bubreg. Kao jedan od donora javio se i Branko Petković iz Krupnja.

Imam 58 godina i rado bih dao bubreg Hrvatu Ivanu Klasniću ako prođem na pregledima. Znam ko je Klasnić, znam da je igrao u Nemačkoj i Engleskoj, da je bio reprezentativac Hrvatske. Meni uopšte nije bitno je li on Hrvat, Srbin, musliman, Turčin… Bitno je da je čovek, a humanost je najvažnija. Hrvati su nam mnogo toga lošeg napravili, pa i ovde u Podrinju, ali to mi uopšte nije bitno sada. Najvažnije je ko je kakav čovek – rekao je Petković za „Informer“.

On je spreman da Klasniću pomogne što pre.

Novac me ne zanima već samo humanost. Sad sam na birou, a ostalo mi je još godinu dana do penzije. Ako Ivan bude želeo da me nazove, lako će me naći – dodao je Petković.

Izvor: Informer
Foto: Twitter/Werder Bremen BR

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter