Izvor:
01.10.2016 u 00:38
0

NA METI POLICIJE: Srpski fudbaleri iz Liverpula u ozbiljnom problemu

Simpatičan video srpskih fudbalera Lazara Markovića i Marka Grujića i hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena objavljen je i na LFC televiziji, a prema pisanju engleskih medija policiji se taj snimak nije dopao.

Balkanski trio koji brani boje Liverpula, vozeći se od svojih domova do trening centra Melvud, odgovarali su na pitanja navijača. Tako su morali da pevaju pesmu Bjelog dugmeta, odgovore ko je najpametniji, ko najduhovitiji, ali i da simuliraju proslavu gola u automobilu, a engleska policija je procenila da su time ugrozili bezbednost u saobraćaju.

Happytv.rs
Foto: Youtube Printscreen/Liverpool FC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter