Izvor:
17.04.2019 u 08:50
0

FUDBAL: Karlos Keiroš tužio Fudbalski savez Irana kod FIFA!

Portugalski stručnjak Karlos Keiroš tužio je Fudbalski savez Irana kod FIFA zbog neizmirenih obaveza dok je bio selektor te azijske selekcije.

Advokati Keiroša objavili su da Iranci u poslednjih šest meseci nisu ispoštovali ugovor sa finasijske strane, pre nego što je prošlog januara eliminacijom u polufinalu Azijskog kupa od Japana (3:0) podneo ostavku, a potom ubrzo preuzeo reprezentaciju Kolumbije.

FIFA je potvrdila da je dobila tužbu bivšeg trenera Real Madrida, koji je vodio reprezentaciju Portugalije u dva navrata, kao i još UAE i Južne Afrike.

Keiros je osam godina proveo na klupi Irana i za to vreme ga je dva puta vodio na Mundijalima, 2014. u Brazilu i prošle godine u Rusiji.

Izvor: Tanjug
Foto: fifa.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter