Izvor:
01.10.2016 u 22:59
0

RASTUŽIO NACIJU: Fudbaler Barselone završava reprezentativnu karijeru

Francuski fudbaler Žeremi Matje odlučio je da završi reprezentativnu karijeru da bi se posvetio samo svom klubu Barseloni. Dan pošto se nije našao na spisku za predstojeće kvalifikacione utakmice, Matje je francuskim medijima rekao da mu nedostaje motivacija da nastavi sa igrama za reprezentaciju svoje zemlje.

Selektor Francuske Didije Dešan prilikom saopštavanja spiska nije precizirao zašto je izostavio Matjea iz tima. Matje ima 32 godine, a za reprezentaciju Francuske je igrao pet puta. Trebalo je da bude član tima na Evropskom prvenstvu letos, ali ga je propustio zbog povrede lista.

On je rekao da želi da napravi prostor za mlađe igrače koji će igrati na Svetskom prvenstvu 2018. godine ako se Francuska kvalifikuje za takmičenje u Rusiji. Francuska će 7. oktobra dočekati Bugarsku u Sen Deniju, dok će tri dana kasnije gostovati Holandiji u Grupi A.

Beta
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter