Izvor:
23.04.2019 u 16:26
0

VEČITI DERBI: „Nismo favoriti i nismo opterećeni pobedom“!

Fudbaler Partizana Zoran Tošić pred 160. večiti derbi rekao je da ta utakmica posebna bez obzira na trenutnu situaciju u kojoj se njegova ekipa nalazi kao i da nisu opterećeni imperativom pobede.

– Derbi je uvek poseban bez obzira na trenutnu situaciju i stanje na tabeli ili situaciju u ekipi. Samim tim što smo izgubili šanse za titulu ostaje nam da u našoj najvećoj utakmici pokažemo kvalitet i da sa nekim dobrim rezulatom i bodovima ostanemo u trci za poziciju koju vodi u Evropu – rekao je Tošić.

Vezni igrač crno-belih rekao je da ne moze da izdvoji neku posebnu prednost koju će njegov tim imati u odnosu na rivala.

– Ne bih mogao da izdvojim neku konkretnu prednost. Oni igraju na svom stadionu, prvi su na tabeli i očekuje se da oni budu favoriti. Mi nismo favoriti i nismo opterećeni da moramo da pobedimo. Iz toga treba da tražimo našu šansu, ali ja verujem u svoje saigrače – rekao je Tošić.

Susret između Crvene zvezde i Partizana igra se u četvrtak od 19 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter