Izvor:
03.10.2016 u 21:15
0

MUSLIN NAREDIO REPREZENTATIVCIMA: Hoću svih šest bodova

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da bi bio zadovoljan samo sa svih šest bodova protiv Moldavije i Austrije u oktobarskim utakmicama u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji.

Svaki je meč važan, pritisak je sastavni deo posla. Isto tako bi bilo da smo pobedili Irsku. Ako je neko autsajder u našoj grupi, to je Moldavija. Nemamo mnogo vremena, ali smo dosta uradili na planu igre – rekao je Muslin novinarima na okupljanju u Staroj Pazovi.

Prema njegovim recima, Aleksandar Ignjovski je zbog temperature "otpao", ali još nije odlučio da li će nekom naknadno uputiti poziv.

Nismo svi na okupu, neki dolaze kasnije. Imamo problem sa Ignjovskim i neće doći jer sigurno neće moći da se oporav. Ali, neću da se žalim, ovo su najbolji fudbaleri koje imamo u ovom momentu.

On je dodao da neće imati problem da motiviše igrače, iako je u prošlosti Srbija imala puno problema sa autsajdrima.

U razgovoru sa njima video sam da su svi motivisani. Neće biti opuštanja.

Na pitanje da li bi prihvatio četiri boda iz duela sa Moldavijom i Austrijom, Muslin je odgovorio:

Bio bih zadovoljan sa šest – odsečno je rekao selektor Srbije.

Srbija meč u Moldaviji igra u četvrtak u Kišinjevu, dok tri dana kasnije dočekuje Austriju.

Tanjug

Foto: Twitter/FSSrbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter