Izvor:
29.04.2019 u 11:47
0

NEJMAR IZJAVIO: U budućnosti želeo da igra sa Belgijancem Edenom Azarom!

Napadač Pari Sen Žermena Nejmar izjavio je da bi u budućnosti želeo da igra sa Belgijancem Edenom Azarom, koji trenutno nastupa za londonski Čelsi.

– Želeo bih da igram sa Azarom, on je poseban fudbaler. Igra slično kao ja. Mislim da bismo protivnicima zadavali dosta problema – rekao je Nejmar, a prenose brazilski mediji.

Izvesno vreme se spekuliše da će belgijski reprezentativac od leta karijeru nastaviti u madridskom Realu, a prošlog meseca španski mediji pisali su da su dva kluba veoma bližu dogovora.

Sa druge strane, i 27- godišnji Brazilac je dovođen u vezu sa "kraljevskim klubom", čak je i Rivaldo, legendarni fudbaler Barselone i Brazila, savetovao svog sunarodnika da se vrati u Španiju, makar zaigrao i u dresu Reala.

Nejmar je iz Barselone u PSŽ prešao 2017. godine u rekordnom transferu od 222 miliona evra.

Osvojio je drugu titulu u francuskoj Ligi 1, ali je Liga šampiona ostala san, pošto su ove sezone eliminisani u osmini finala od Mančester Junajteda.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter