Izvor:
03.10.2016 u 21:03
0

KAPITEN SRBIJE: Oktobar je mesec odluke, ali sledeće godine

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je danas da veruje da dueli sa Moldavijom i Austrijom, neće ništa odlučiti, kao što je to slučaj bio u prošlom kvalifikacionom ciklusu, već da će to biti oni u oktobru naredne godine kada će biti poznati putnici na Svetsko prvenstvo u Rusiju.

Dugačak je ciklus od dve godine. Trebalo bi da nam sledeći oktobar bude presudan i da odlučujemo o plasmanu u Rusiji. Do tog oktobra moramo da odradimo ovaj, a onda novembar i praktično celu godinu sledeću. Moramo da izađemo još bolji, ova ekipa zaslužuje plasman na Svetsko prvenstvo – rekao je Ivanović novinarima u SC FS u Staroj Pazovi.

Defanzivac Čelsija dodao je da bi bod protiv Republike Irske dobio na značaju, ukoliko bi Srbija ostvarila pobedu u Moldaviji u četvrtak.

Tri boda protiv Moldavije su ista ona tri boda kao i protiv Austrije. Nama je potrebno da iz svake utakmice kupimo bodove. Reprezentacije koje zabeleže pobede protiv Moldavije i Gruzije mogu da računaju na plasman na Svetsko prvenstvo.

Ivanović ističe da bi trijumf u Kišinjevu doneo potrebno samopouzdanje pred meč sa Austrijom u Beogradu.

U reprezentativnom fudbalu svi imaju kvalitet i igraju na neku kartu. To je nešto što fudbal čini zanimljivim. Favoriti smo protiv Moldavije i pobeda nam je bitna da bismo dobili na samopouzdanju.

Tanjug

Foto: Twitter/ChelseaFC Report

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter