Izvor:
02.05.2019 u 10:08
0

TRI ASISTENCIJE I GOL: Nemanja Tomić najbolji igrač 34. kola Super lige!

Fudbaler Zemuna Nemanja Tomić proglašen je za najboljeg igrača 34. kola Super lige Srbije.

Zemun je juče na svom terenu pobedio Bačku sa ubedljivih 7:0, a jedan od najzaslužnijih za to bio je upravo Tomić koji je pored tri asistencije bio i strelac jednog pogotka.

– On je tokom čitavog susreta sjajno saradjivao sa saigračima, majstorskim potezima i prodorima pravio velike probleme odbrani gostiju, a u nekoliko navrata udarcima sa distance opasno je ugrožavao gol Bačke. Zbog svega toga apsolutno je zaslužio epitet najboljeg aktera ove runde takmičenja – navodi se na sajtu Super lige.

Kako se dodaje, konkurencija za igrača kola je ovog puta bila jaka, jer su sjajne partije pružili i Tomićev saigrač Momčilo Mrkaić i napadač Radničkog i najbolji strelac lige Nermin Haskić.

Nemanja Tomić (31) igra na poziciji krilnog napadača, a tokom karijere je nastupao za Radnički 1923, Teleoptik, Partizan, turske ekipe Genčlerbirligi i Giresunspor, kao i grčku ekipu Trikala.

U redove Zemuna stigao je oktobra prošle godine, kao slobodan igrač, i zabeležio 17 nastupa, uz dva postignuta pogotka.

Kurir
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter