Izvor:
02.05.2019 u 10:43
0

ZVEZDINA DOMINACIJA NA SVIM FRONTOVIMA: Crveno-beli na dobrom putu da imaju filijalu u Prvoj ligi Srbije! Sledeće sezone imaće čak ŠEST selekcija u državnim takmičenjima!

Zahvaljujući uspesima Grafičara, filijale šampiona Srbije, Crvena zvezda bi naredne godine mogla da ima čak šest predstavnika na državnoj pozornici.

Osim na superligaškoj sceni, maj je uzbudljivu završnicu prvenstva doneo i na ostalim fudbalskim terenima u Srbiji, a posebnu pažnju u okviru liga Beograda privukli su sjajni rezultati Grafičara.

Zvezdin B tim je trenutno lider Srpske lige Beograd i pretendent za plasman u Prvu ligu. Šest kola pre kraja sezone, izabranici Milije Žižića imaju dva boda više od Kolubare, a značajan korak bi mogli da naprave baš protiv najvećeg rivala predstojećeg vikenda u Lazarevcu.

Seniore u stopu prate omladinci i kadeti koji su prvoplasirani u svojim takmičenjima i veoma blizu da naredne godine igraju najkvalitetniju ligu u svom uzrastu. Zvezda bi tako od leta mogla da ima po dva predstavnika u Omladskoj ligi Srbije i Kadetskoj ligi Srbije, a da uspeh bude potpuniji pobrinuli su se pioniri koji su lideri Treće lige pionira Beograda.

Ambiciozna uprava Grafičara je sa razlogom zadovoljna prilikom osvrta na ovosezonske rezultate ostvarene kroz saradnju sa Crvenom zvezdom.

– Svi uspesi plod su profesionalnog rada i izvrsne saradnje sa Crvenom zvezdom. Nema veće privilegje nego učiti od ljudi kakvi su Zvezdan Terzić, Dragan Džajić, Vladan Milojević, Mitar Mrkela, Vladimir Pižon Petrović i ostale fudbalske i ljudske veličine iz Ljutice Bogdana. Volimo i uživamo u našem poslu pa su ovakvi rezultati bili logičan sled, ipak, oni nas neće uobraziti – istakao je Slobodan govedarica, predsednik Grafičara.

Talenti Zvezdinog B tima treniraju i takmiče se na terenima iza juga Marakane, a uskoro će na raspolaganju imati još jedan vrhunski teren.

– U planu je izgradnja tribine i terena sa veštačkom travom. Realizacija tog projekta dodatno će olakšati rad u budućnosti i takmičenje na državnom nivou koje je cilj u svim selekcijama – rekao je prvi čovek Grafičara.

Kurir sport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter