Izvor:
03.05.2019 u 13:14
0

FILIP STOJKOVIĆ: Sigurni smo, Mladost nam neće „pomrsiti račune“!

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković izjavio je da je svestan velikog pritiska u meču protiv lučanske Mladosti jer pobeda donosi odbranu titule prvaka Srbije.

– Znamo da nam pobeda obezbeđuje šampionsku titulu i to dovoljno govori o važnosti utakmice. Mnogo puta do sada smo pokazali da na nas pritisak ne utiče i da svakoj utakmici pristupamo isto. Tako će biti i protiv Mladosti. Naporno smo radili da bismo danas došli do ovog i nastavićemo sa istim pristupom koji je do sada dao rezultate – rekao je Stojković za klupski sajt.

On je uveren da crveno-beli neće dozvoliti Mladosti da im upropasti prvu "meč loptu" za odbranu titule.

– Plasmanom u polufinale Kupa Srbije i u plej-of pokazali su da poseduju izuzetan kvalitet. I dalje su u borbi za evropske kvalifikacije naredne sezone, tako da će sigurno doći na "Marakanu" silno motivisani. Ipak, mi smo na svom terenu uvek sigurni i nećemo dozvoliti protivniku da nam "pomrsi račune – dodao je.

Crnogorski reprezentativac siguran je da će atmosfera na tribinama biti sjajna.

– Naši navijači iz utakmice u utakmicu pokazuju da su najbolji na svetu. Očekujem da i ovog puta prevaziđu sebe. Nema lepšeg osećaja nego proslaviti trijumf ispod severa, onda možete misliti kako će sada kada pobeda može da nam donese šampionsku titulu – naveo je Stojković i pozvao pristalice Zvezde da dođu u velikom broju.

Utakmica 5. kola Superlige Crvena zvezda – Mladost igra se u nedelju od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/printscreen/FK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter