Izvor:
05.05.2019 u 19:17
0

POBEDA REAL MADRIDA: Fudbaleri Real Madrida savladali ekipu Viljareala rezultatom 3:2!

Fudbaleri Real Madrida ostvarili su pobedu u 36. kolu La Lige ekipu Viljareala sa 3:2.

Tako se kraljevski klub sa nova tri boda iskupio pred svojim navijačima za poraz proteklog vikenda od Rajo Valjekana (1:0).

Bio je to meč bez većeg rezultatskog značaja s obzirom na činjenicu da je kraljevski klub odavno obezbedio treću poziciju koja ga vodi u novi ciklus Lige šampiona.

U toj situaciji i trener Zinedin Zidan je dao priliku nekim mlađim igračima poput Marijana Dijaza koji mu se na najbolji način odužio.

Već posle 84 sekunde Real je imao prednost. Marijano Dijaz je iskoristio grešku niskusnog Santija Kazorle, izašao je pred golmana i rutinski pogodio desni donji ugao.

Osam minuta kasnije, slična greška, ali sa druge strane, Kazemiro je izgubio loptu, a Moreno postigao izjednačujući gol za "žutu podmornicu".

U finišu pvog dela, tačnije u 40. minutu posle centaršuta Marsela, Hezus Valjeho se odlično snašao i pogodio za 2:1.

U nastavku, Real je veoma brzo stigao do trećeg gola. Igrao se 49. minut kada je Marijano ponovo bio strelac. Nije mu bilo teško da postigne gol posle odlične asictencije Danija Karvahala.

Konačno u četvrtom minutu nadoknade, Viljareal je uspeo da postigne gol za 3:2, strelac je bio Haume Kosta, ali potom nije bilo više vremena da eventualno izjednače i izbegnu poraz.

Izvor: B92
Foto: Wikipedia/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter