Izvor:
11.05.2019 u 07:55
0

KLOP: Želimo sezonu da okončamo pobedom! (FOTO)

Trener Liverpula Jirgen Klop kaže da je preokret kakav je njegov tim napravio u polufinalu Lige šampiona vredniji više od trofeja.

Klop još nije osvojio nijedan trofej od dolaska u klub 2015. godine.

-Nije stvar u meni, nego u klubu. Svi moramo da okolnosti koje su nam date iskoristimo na najbolji način, a to i pokušavamo. Ako to vodi trofeja, onda je to divno, ali više ne možemo da uradimo. Ako mi ljudi sude po tome da li sam nešto osvojio u prošlosti ili da li ću nešto osvojiti u budućnosti, ja to ne mogu da promenim. Moje je da dam svojih 100% – to nije savršeno, ali je najviše što ja mogu-kaže nemački stručnjak.

Klop je dodao:

-Posao je da se razvijamo što je više moguće, tako da postaje sve verovatnije da ćemo osvojiti trofeje. Za sada to i činimo. Sledi nam finale, imamo iskustva iz prethodnih godina, pa ćemo videti. U nedelju igramo poslednji meč u Premijer ligi, nije u našim rukama, ali želimo sezonu da okončamo pobedom- izjavio je Klop

Liverpul u nedelju dočekuje Vulverhempton, a Mančester Sitiju treba pobeda u Brajtonu kako bi obezbedio titulu. Potom 1. juna Crveni igraju finale LŠ sa Totenhemom.

Izvor:Sportklub
Foto:YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter