Izvor:
17.05.2019 u 10:34
0

PROŠAO PRAVU GOLGOTU! HTELI DA MU SEKU NOGU, a onda se DESILO ČUDO! Pozvan je u reprezentaciju posle 4 godine odsustva!

Bivši as Arsenala, sadašnji fudbaler Viljareala Santa Kazorla pozvan je u reprezentaciju Španije posle četiri godine odsustva.

Često se pitam da li vredi nastaviti borbu za povratak fudbalu i postoje periodu kada mi dođe da odustanem, ali se i dalje nadam da ću se vratiti na nivo pre povrede – izjavio je španski fudbaler za televiziju RTVE u momentu dok nije imao pojma hoće li moći da nastavi karijeru.

Kada se stravična povreda dogodila engleski lekari su otpisali bivšeg reprezentativca Španije.

Jedan doktor mi je rekao da bi trebalo da budem presrećan ukoliko posle ove povrede budem mogao da izađem u park i da se poigram sa sinom – pričao je Kazorla u jednom momentu.

Kako se to desilo? Tako što se rutinska operacija otrgla kontroli. Došlo je do infekcije, pa do gangrene, a u jednom momentu je Kazorli i život bio ugrožen. Čak su doktori razmatrali i da mu amputiraju nogu.

Santi se sada izvukao i dobio je poziv u Crvenu furiju posle četiri godine.

Čestitamo!!!

Inače, iza njega je dobra sezona u Viljarealu, koji bi bez njegove pomoći teško uspeo da opstane u Primeri.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter