Izvor:
06.10.2016 u 16:09
0

OPASNE MOLDAVKE NAPADAJU ORLOVE:: Želimo pobedu, a ne kurve

Reprezentacija Moldavije ne bi smela da bude preveliki zalogaj za ekipu Slavoljuba Muslina, a jedino što bi moglo da zada problem našim fudbalskim vedetama su – lepe Moldavke!

To ne važi za one fudbalere koji su u braku i u srećnoj vezi, ali bi takvu situaciju mogli da iskoriste oni koji nisu ljubavno ispunjeni.

– Moldavke bi možda mogle da zalude neke moje saigrače, samo kad bismo imali vremena. Međutim, ovde smo da igramo, fokusirani smo na teren i ne verujem da će one da nam budu problem – poručio je centarfor Srbije Aleksandar Mitrović, koji je u martu postao otac.

Izabranici Slavoljuba Muslina možda i imaju za čim da žale, jer za usluge „prijateljica noći” ne treba mnogo – svega 30 dolara. To našim fudbalerima, pogotovo onima sa milionskim ugovorima, ne bi predstavljalo nikakav problem.

Fudbalski savez Srbije je doveo naše momke u vrlo nezavidnu situaciju. „Orlovi” su juče doputovali u Kišinjev, a odmah posle utakmice se vraćaju u Srbiju kako bi se što bolje spremili za meč sa Austrijom (nedelja, 20.45).

Muslin zna prvih 11

Protiv Moldavije „orlovi” će zaigrati u sastavu: Stojković – Ivanović, Maksimović, Nastasić – Rukavina, Gudelj, Milivojević, Kolarov – Kostić, Tadić – Mitrović. Dakle, sve je jasno, Muslin ostaje veran formaciji 3-4-2-1.

Za razliku od meča sa Irskom, mrežu će umesto Rajkovića čuvati Stojković, dok je jedna promena u odbrambenom triju povratnik Maksimović umesto Vukovića. Dva zadnja vezna su opet Gudelj i Milivojević, jer je Matić i dalje suspendovan, celu desnu stranu pokrivaće Rukavina, dok je promena na levom boku, pošto će igrati Kolarov umesto Mladenovića. Po krilima će delovati Tadić i Kostić, najistureniji u napadu biće Mitrović, a ofanzivni deo je nepromenjen u odnosu na okršaj sa Irskom.

ALO

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter