Izvor:
18.05.2019 u 11:00
0

FUDBAL: Zvezda proslavlja titulu, Ilić se oprašta u Humskoj!

Fudbalska Superliga sutra spušta zavesu na sezonu 2018/2019 u kojoj novi-stari šampion Crvena zvezda mečom protiv kruševačkog Napretka proslavlja titulu na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Crveno-beli slave 30. trofej šampiona, odnosno prišivanje treće zvezdice iznad grba, protiv ekipe koja je, uz Čukarički, jedina pobedila Zvezdu u prethodne dve sezone.

Takođe, karijeru završava kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš, koji će pre utakmice da podigne pehar.

Istovremeno, u Humskoj će sve biti u znaku oproštaja Saše Ilića od dresa Partizana na svom terenu, a rival je novosadski Proleter.

Fudbaler sa najviše nastupa u istoriji Partizana i osvajač 11 titula zaslužio je da u poslednjoj takmičarkoj utakmici bude pozdravljen od publike, pa je zato Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije preinačila kaznu crno-belima o zatvaranju tribina i prebacila je za sledeću sezonu.

Velika borba vodiće se za opstanak, i to u direktnim duelima Rada i Zemuna na Banjici, kao i Bačke i vranjanskog Dinama u Bačkoj Palanci.

Od četiri tima samo jedan može da osigura status superligaša za narednu sezonu, još jedan će u baraž, a dva idu u niži rang, pa je tako Rad u najboljem položaju, a Bačka u najtežem.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/crvenazveda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter