Izvor:
07.10.2016 u 16:40
0

HAPŠENJE REPREZENTATIVCA: Policija ga jurila po celom terenu, on se sakrio u kola hitne

Ekvadorski fudbaler Ener Valensija morao je da iscenira povredu na meču reprezentacije protiv Čilea (3:0) i ranije napusti teren u Kitu, kako bi umakao policiji, koja ga je na stadionu čekala da ga privede zbog neplaćanja alimentacije.

Na video snimku, koji je postao hit na društvenim mrežama, vidi se kako Valensiju, sa maskom za kiseonik i na nosilima, jure pripadnici policije pored terena posle izmene u 82. minutu.

Za fudbalerom Evertona raspisana je poternica zbog duga od 17.000 dolara zbog izbegavanja alimentacije za ćerku, zbog čega je policija dan ranije dolazila na trening da ga privede na saslušanje.

Ukoliko ne plati pomenuti iznos, Valensiji preti dvomesečna zatvorska kazna.

Ostaje pitanje da li će fudbaler, strelac 16 golova za reprezentaciju Ekvadora na 31 utakmici, biti u sastavu za tim protiv Bolivije u utorak.

Tanjug
Foto:Twitter/Aktuelno/net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter