Izvor:
08.10.2016 u 02:08
0

PREOKRET ORLIĆA ZA TRIJUMF: Važna pobeda u Irskoj, šansa za baraž i dalje postoji!

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije savladala je večeras kao gost selekciju Irske 3:1 (2:1) u utakmici kvalifikacione Grupe 2 i ostala u trci za mesto u plej-ofu za plasman na šampionat Evrope.

Irci su poveli u 49. minutu golom Kortnija Dufusa, potom je Uroš Ðurđević u 62. promašio penal, da bi Nemanja Mihajlović u 64, Mijat Gaćinović u 67 i Saša Lukić u 88. minutu doneli potpuni preokret i pobedu Srbiji.

Izabranici Tomislava Sivića narednog utorka dočekuju Sloveniju u Gornjem Milanovcu i pobeda, protiv rivala koji je danas izgubio od Litvanije 1:0 i ostao bez šansi za dalji plasman, vodi Srbiju u baraž.

Prvo mesto u grupi i sigurno mesto u baražu obezbedili su Italijani koji imaju 23 boda, dok se Srbija sa 20 bori da bude jedna od četiri najbolje drugoplasirane selekcije.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter