Izvor:
10.10.2016 u 17:49
0

SKANDAL: Isekao zastavu sa dresa, napušta reprezentaciju

Fudbaler Barselone Ðerar Pike rekao je da će se će oprostiti od reprezentacije Španije posle Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

– Šampionat u Rusiji biće mi poslednje takmičenje za Španiju. Mnogo sam razmišljao o tome. Ne kažem to samo vruće glave, ali tako se osećam – rekao je Pike posle pobede u Albaniji (2:0).

Pike, koji je često na meti kritika jer je otvoreno na strani Katalonije, ponovo se našao na udaru pošto je isekao rukave na dresu protiv Albanije, ali je takav potez objasnio jer su mu dugi rukavi smetali.

– Očigledno je da neki ne žele da budem u reprezentaciji – poručio je Pike.

On je sa državnim timom "spojio" titule prvaka sveta 2010. u Južnoj Africi i Evrope dve godine kasnije u Ukrajini i Poljskoj.

Odigrao je ukupno 85 utakmica i dao pet golova.

Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/NATW

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter