Izvor:
10.10.2016 u 18:27
0

POVRATAK OTPISANOG: Stiže pojačanje pred Vels

Adem Ljajić se vraća u reprezentaciju na velika vrata. Selektor „orlova” Slavoljub Muslin će za vikend otputovati u Italiju, gde će razgovarati sa plejmejkerom o njegovom povratku u nacionalni tim.

Lucidni vezista je prolazio kroz turbulentne periode u reprezentaciji sa gotovo svim selektorima, ali bi i to moglo da se reši. Ljajić se nije naigrao kod Slavoljuba Muslina, što zbog povreda, što zbog taktičkih zamisli. Tome je, izgleda, došao kraj.

Selektor Srbije će biti gost na stadionu „Renco Barbera”, gde će u ponedeljak, 17. oktobra, gledati meč Serije A između Palerma i Torina. Biće to prilika da se još jednom uveri u kvalitete bivšeg plejmejkera Partizana.

Muslin je ranije isticao da mu se Ljajić ne uklapa u sistem. Između njih dvojice nije bila dobra komunikacija pred prijateljski meč sa Rusijom, gde je vezista pozvan na širi spisak. Ipak, selektor je odlučio da fudbaleru Torina nađe mesto u timu jer se radi o vanserijskom talentu.

Alo.rs
Foto: Twitter/CmdotCom_En

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter