Izvor:
22.06.2019 u 15:45
0

MILJENIK DELIJA NAPUSTIO KAMP ZVEZDE: Pavkov krenuo put Kine?

Milan Pavkov više nije igrač Crvene zvezde.

Miljenik Delija napustio je Zvezdin kamp u Vidišgarstenu i otputovao kako bi potpisao ugovor sa kineskim klubom Đangsuom, za koji je već nastupao drugi napadač Zvezde Ričmond Boaći.

U toku prepodneva došlo je do veleobrta u pregovorima Kineza i crveno-belih. Naime, napadač Zvezde je zahtevao veću platu, što mu je na kraju i odobreno, pa tako više nije bilo prerpeka za početak saradnje.

Vrednost transfera ostaje ista, tri miliona evra, dok će Pavkov, kako nezvanično saznajemo, imati platu od milion ipo evra godišnje.

Crveno-beli su već pronašli zamenu za golgetera iz Begeča, reč je o već pominjanom Portugalcu Tomaneu, koji je sve dogovorio sa šampionom Srbije, i trebalo bi uskoro da zaduži opremu crveno -belih.

Podsetimo, kao što smo juče već pisali, Zvezda je takođe kočila pregovore sa Kinezima. Naime, crveno – beli su želeli više novca od ovog transfera, pre svega zbog procenta koji pripada Radničkom iz Niša. Meraklijama po prethodnom ugovoru pripada 30 posto, a naravno i deo novca pripada menadžerima i komisijama FSS. Sve u svemu, od ponuđene sume, Zvezda će uzeti ''samo'' 1.800.000 evra što je, po sloboddnoj proceni, veoma malo.

Izvor: Kurir sport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter