Izvor:
24.06.2019 u 11:46
0

RUŠI SE SAN SIRO: MILAN I INTER GRADE NOVI STADION! (FOTO)

Italijanski fudbalski giganti Inter i Milan potvrdili su da će srušiti kultni San Siro i sagraditi novi stadion.

Milanski klubovi dogovorili su gradnju novog stadiona koji će da košta 700 miliona evra i biti spreman od leta 2022. godine.

– Želimo novi San Siro pored sadašnjeg, u istom području. Stari će biti srušen i na njegovom mestu napraviće se nove građevine – rekao je direktor "rosonera" Paolo Skaroni za agenciju ANSA. Njegov kolega iz Intera Alesandro Antonelo takođe je potvrdio da je sklopljen dogovor sa gradskim rivalom.

Preostalo je da se samo gradonačelnik Milana Bepe Sala složi sa projektom, s obzirom da je već predložio da se modernizuje postojeći San Siro.

Plan Intera i Milana je da novi stadion bude kapaciteta 60.000 mesta, uz najviše svetske standarde.

Sadašnji San Siro sagrađen je daleke 1926. godine, renoviran je četiri puta, dok je isto toliko puta bio domaćin finala Lige šampiona.

Izvor: Tanjug

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter