Izvor:
27.06.2019 u 17:45
0

PROPAO TRANSFER SVETOZARA MARKOVIĆA U OLIMPIJAKOS!

Ukoliko budu želeli da privole Svetozara Markovića u svoje redove, čelnici Olimpijakosa će odmorati da zavuku ruku dublje u džep, jer od posla u suprotnom neće biti ništa. Mladi fudbaler je, saznaje Telegraf, nezadovoljan finansijskim uslovima koje mu je grčki velikan stavio na sto – odbio ponudu i posao u tapka u mestu Bar za sada.

Olimpijakos je još početkom juna poslao ponudu u Partizan, u želji da angažuje Markovića, o čemu je naš portal i pisao, ali u tom momentu ni klubu iz Humske se nije svideo finansijski deo priče, tačnije visina obeštećenja.
Partizan je potraživao bar 2.500.000 evra, Olimpijakos je nudio skoro duplo manje i priča je krenula ka ćorsokaku, ali su posle izvesnog vremena Grci “podebljali” cifru i dva kluba su ponovo ušla se u pregovore.

Kada se došlo skoro do tačke dogovora na liniji Beograd – Atina, preostalo je “samo” da i Marković utanači svoje finansijske uslove na godišnjem nivou, ali su čelnici grčkog velikana ponovo pokušali da uštede i to tako što će da “zakinu” fudbalera.

Marković je glatko odbio ono što je Olimpijakos isprva ponudio, svestan činjenice da je prelazni rok tek počeo i da nema potrebe da žuri. Na taj način je “prebacio lopticu” ka Grcima, koji su sada na potezu i moraće dublje da zavuku ruku u džep ako uopšte misle da angažuju defanzivca Partizana.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Instagram/markovicsvetozar5/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter