Izvor:
14.10.2016 u 19:14
0

SREĆA IH BAŠ POGLEDALA: „Orlići“ dobili najlakšeg rivala u baražu

Mlada reprezentacija Srbije će u plej-ofu za dolazak na EP u Poljskoj narednog leta igrati protiv selekcije Norveške. Tako je odlučeno na žrebu u Nionu održanom danas u poslepodnevnima časovima. Drugi par baraža čine reprezentacije Španije i Austrije.

Može se reći da je Srbija imala sreće u baražu. Iako su i naši Orlići sasvim sigurno za rivale bili rival za izbegavanje. Od tri potencijalna rivala, Norveška je verovatno najlakši jer je za nijansu slabija od Austrije. Španci su bili daleko najteži mogući rival i lepo je što smo ih ovog puta izbegli za razliku od plej-ofa za prethodno EP.

Utakmice baraža će biti odigrane 11. i 15. novembra. Srbija će prvi meč igrati na svom terenu, a revanš u gostima. Dvoje pobednika iz baraž mečeva će se priključliti konačnom spisku učesnika EP u Poljskoj na kojem su pored domaćeg tima i pobednici kvalifikacionih grupa: Češka, Danska, Engleska, Makedonija, Nemačka, Italija, Slovačka, Portugalija i Švedska koja je i aktuelni šampion.

Mocartsport
Foto: Fudbalski savez Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter