Izvor:
15.10.2016 u 22:12
0

PUKLA TIKVA: Ovaj trener ne voli Srbe

Italijanski stručnjak ne računa više na kapitena reprezentacije Srbije koji uskoro napušta Čelsi.

Posle 367 utakmica i 33 postignuta gola u dresu „Plavaca“ Branilslav Ivanović je kilometrima daleko od startne postave Čelsija. Italijanski stručnjak Antonio Konte ne računa više na kapitena reprezentacije Srbije kome su dani na „Stamford Bridžu“ odbrojani.

Iskusni defanzivac je počeo sezonu u prvih 11, ali je platio ceh brojnim greškama poslednje linije svog tima.

Koban je bio gradski derbi protiv Arsenala 24. septembra kad su Ozil, Volkot i Sančez izbušili ljute rivale i za 40. minuta ih tri puta ih matirali. Duvala je promaja odbranom Čelsija, ali se katastrofa okonačala sa samo tri laka komada. Kao glavnog krivca za debakl na „Emiratima“ Italijan je okrivio Ivanovića. Tada je definitivno pukla tikva.

Iako nije povređen propustio je derbi protiv Lestera što je jasan znak da ga je Konte otpisao. Ako je Banetu za utehu poslednju utakmicu odigrao je protiv Lestera u Liga Kupu sa kapitenskom traci na ruci.

Stručnost Antonia Kontea ne treba dovoditi u pitanje, ali ovaj trener evidentno ne simpatiše previše Srbe.

To je na svojoj koži najbolje osetio Miloš Krasić. Plavkosi vezista je kod Điđija del Nerija ima sasvim zapaženu ulogu, ali kad ga je nasledio Konte više nije „pipnuo“ loptu i bio je prinuđen da napusti Torino.

Srbijadanas.com
Foto: Twitter/ChelseaFC Report

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter