Izvor:
17.10.2016 u 15:45
0

ČELNICI KLUBA ĆUTE: Navijači zavode red igračima

Čelnici Partizana već dva dana ćute o tome ko je naredio da fudbaleri uoči prvenstvene utakmice protiv Voždovca (3:0) obuku majice s likom ubijenog vođe navijača Aleksandra Stankovića, poznatijeg kao Sale Mutavi! Izvori bliski klubu tvrde da je to bila naredba najistaknutijih "grobara", koji su rukovodioce maltene naterali da u ime fudbalskog kluba i sportskog društva Partizan objave u "Večernjim novostima" čitulju stradalom navijaču.

Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura, predsednik sportskog društva Milorad Vučelić i sportski direktor fudbalskog kluba Ivica Iliev, koji su gotovo uvek dostupni za izjave i komentare, ovog puta nisu odgovarali na brojne pozive ni poruke kako bi objasnili šta se dogodilo u svlačionici i ko je igračima obukao majice. Izvor odlično upućen u dešavanja u Humskoj rekao nam je da se svi plaše da progovore.

– Navijači nisu zamolili, već zapretili čelnicima kluba i igračima da moraju da nose majice, jer smatraju da je to najbolji način da se oda poslednja pošta stradalom Stankoviću. Nisu se tu mnogo pitali ni Vazura ni Vučelić, zna se da, kad navijači donesu takve odluke, niko ne može i ne sme da im se suprotstavi. Zato niko od čelnika i neće da govori o tome – ispričao nam je izvor iz Humske.

Iste majice nosili su i košarkaši crno-belih protiv Olimpije na utakmici u nedelju u Pioniru.

Informer
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter