Izvor:
08.05.2016 u 01:49
0

LESTER PROSLAVIO TITULU ENGLESKE: Pobeda i Bočeli za kraj prvenstva (VIDEO)

Fudbaleri Lestera ubedljivo su savladali ekipu Evertona 3:1 i na najbolji način pred svojim navijačima proslavili osvajanje titule šampiona Engleske.

Lester je u sjajnom ambijentu na prepunom King Pauer stadionu potvrdio titulu Premijer lige golovima Džejmija Vardija u 5. i 65. iz penala, kao i Endija Kinga u 33. minutu.

Ekipa Klaudija Ranijerija odigrala je još jedan odličan meč, kao i tokom cele sezone, a mogla je još ubedljivije da slavi da je Vardi iskoristio još jedan penal kada je šutirao preko gola.

Pored toga napadač "lisica" propustio je nekoliko odličnih šansi, ali je ostao na gol zaostatka za Harijem Kejnom (25-24) na listi najboljih strelaca lige. Posle utakmice fudbalerima Lestera dodeljen je pehar namenjen šampionu Engleske.

Pogledajte kako je izgledalo slavlje Lestera:

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/BBCSporf

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter