9°C

Beograd

NAPADAČ BLIZU JUVENTUSA: "Stara dama" čuva devetku za Ikardija!

Potez koji je napravljen jasno ukazuje ono što će se neminovno desiti do kraja prelaznog roka.
Juventus je danas otputovao na turneju po Aziji, u avionu nema Remzija, Keana koji je na odmoru, Kedire, Pjace i Kjelinija. Nema ni golmana Perina koji pokušava da prođe lekarske preglede u ekipi Benfike.

Zanimljivo da su podeljeni brojevi, kako je i najavio Bufon neće "jedinicu" koju mu je ponudio Šćešnji, uzeo je 77. De Liht je dobio "četvorku", Ramzi "osmicu", Rabio "25", a Demiral "28".

I onda bomba, nema "devetke" za Iguaina, jasno je i zbog čega. "Pipita" je uzeo "21", a broj koji obično nosi vođa napada se čuva, svi znamo i za koga.

Juventus očekuje da Iguain prihvati da ode u Romu i otvori mesto za Ikardija koji će dobiti "devetku", ima već dogovorenu platu od 8 miliona evra plus bonuse.

Inter traži 60 miliona za bivšeg kapitena, na koga ne računa, ali Juve će čekati, na ruku im ide što Argentinac odbija sve ponude, Paratići veruje da će za 40 miliona dobiti ovog napadača.

Juve u nedelju igra protiv Totenhema u Singapuru, posle lete u Kinu, gde ih čeka duel sa Interom. Zanimljivo da će se Turčin Demiral koga traže i Milan i Junajted, iako je tek stigao u Juve, posle meča sa Totenhemom vratiti u Italiju. Nije u pitanju transfer, već zbog loših odnosa Kine i Turske, nije dobio vizu da uđe u najmnogoljudniju zemlju sveta.
Sportske.net
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar