Izvor:
17.08.2019 u 11:57
0

GARSIJA NA PREGOVORIMA U ZVEZDI: U igri i Olimpijakos!

Fudbaler Las Palmasa Mateo Garsija nalazi se na pregovorima u Beogradu sa čelnicima Crvene zvezde.

Kako prenose domaći portali, Argentinac je od petka uveče u Beogradu, a da li će potpisati za crveno-bele znaće se uskoro.

Garsija je u Beograd stigao u društvu sportskog direktora Las Palmasa Branka Belog Milovanovića i poznatog menadžera Zorana Stojadinovića.

Crvena zvezda je još ranije postigla dogovor sa Las Palmasom o obeštećenju od 1,8 miliona evra u tri rate, ali problem je što je za igrača zaintersovan i Olimpijakos.

Klub iz Pireja nudi mu godišnju platu od 650.000 evra i ugovor na četiri godine, dok je ponuda crveno-belih nešto skromnija, osim ukoliko ne reše da je povećaju kako bi ga ubedili da odbije grčki klub.

Crvena zvezda ima rok do nedelje uveče da licencira još nekog od igrača sa susret plej-ofa za Ligu šampiona sa Jang Bojsom.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter