Izvor:
21.08.2019 u 05:55
0

DOŠAO JE I TAJ DAN: Zvezda večeras protiv Jang Bojsa „juri“ Ligu šampiona!

Fudbaleri Crvene zvezde će večeras od 21 čas u Bernu, protiv švajcarske ekipe Jang Bojs, odigrati prvu utakmicu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da očekuje pravu igru svog tima na gostovanju Jang Bojsu i veliku borbu za plasman u Ligu šampiona.

– Došli smo do plej-ofa, biće teško. Ne znamo koliko možemo da poredimo ovaj meč sa ostalima. Želim da odigramo dobro, držimo se naše filozofije. Jang Bojs je dobar tim, prvak svoje zemlje i prošlosezonski učesnika Lige šampiona, zato ih respektujemo – rekao je Milojević u utorak na konferenciji za medije u Bernu.

On je podsetio da je cilj bio plasman u jedno od dva evropska takmičenja, da je obezbeđena Liga Evrope, ali da ekipa ne želi da se zaustavi na tome.

– Protivnici su sve teži kako odmiče takmičenje. Najbitnije je da mi odigramo onako kako znamo i damo sve od sebe. Na ovom nivou nema lošeg rivala, verujem da će biti zanimljivo – rekao je trener fudbalera Crvene zvezde.

Milojević priznaje da ga inspiriše stadion u Bernu i obeležja Lige šampiona na svakom koraku.

– Inspiraciju imamo iz prošle godine. Borimo se i radimo za naš klub, uradićemo sve da ponovo budemo u eliti. U glavama nam nije samo plasman, već i igra – kazao je on.

Švajcarski novinari upitali su Milojevića da utiče na navijače crveno-belih kako bi sve prošlo bez incidenata, aludirajući na prošlogodišnji duel u Salcburgu.

– Ne znam zašto se to potencira. Zvezda je imala najbolju podršku u Evropi, navijači su osvojili prvo mesto u Ligi šampiona. Nema razloga da se potencira njihovo ponašanje. Nije bilo incidenata i ne verujem da će ih sutra biti. Imamo veliki broj navijača i ponosni smo na njih. Neukusno je da se potencira o Srbima i njihovom ponašanju, posebno što smo gledali da ima mnogo gorih od nas – zaključio je Milojević.

Utakmica između Jang Bojsa i Crvene zvezde igra se večeras na stadionu "Švajcarska", s početkom u 21 čas.

Tanjug
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter