Izvor:
23.08.2019 u 01:45
0

VELIKI TRANSFER NA POMOLU: Leonardo blizu Partizana!

Predsednik Partizana govorio o mogućnosti da se Leonardo vrati među crno-bele.

Vest da je Brazilac Leonardo (27), jedan od heroja Partizanove titule u sezoni 2016/17, od ove nedelje slobodan igrač probudila je želju navijača crno-belih da se on vrati u Humsku, na mesto uspeha.

Dan nakon ozvaničenja njegovog rastanka sa Al Vahdom iz Emirata, predsednik crno-belih Milorad Vučelić govorio je u intervjuu za TV Arena sport o mogućnosti da odlični ofanzivac ponovo zaduži Partizanov dres.

Prema njegovim rečima, generalni direktor kluba Miloš Vazura u kontaktu je sa Brazilcem i prati situaciju.

Vazura je u stalnom kontaktu sa Leonardom, on ima neke planove, u ovom trenutku ne mogu da kažem bilo šta konkretno. Ima svoje ideje, ponude, ali smo sa njim u stalnom kontaktu. U odnosu na to ćemo gledati da uradimo sve što možemo, ne mogu to da obećam – oprezno je izgovorio prvi čovek crno-belih.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter