Izvor:
28.08.2019 u 09:33
0

ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA: Koga Crvena zvezda može da izvuče?

Fudbaleri Crvene zvezde biće u četvrtom šeširu na žrebu za grupnu fazu Lige šampiona i izvesno je da će ponovo dobiti atraktivne rivale.

Zvezda je u šeširu zajedno sa Lilom, Atalantom, moskovskom Lokomotivom, Genkom, Galatasarajem, Lajpcigom i verovatno Slavijom iz Praga i sa njima nije moguć susret.

Zato jeste sa nekom od "ala" iz prvog šešira u kome su: prvak Evrope Liverpul, Čelsi, Barselona, Mančester Siti, Juventus, Bajern, Pari Sen Žermen i Zenit iz Sankt Peterburga, kao i u drugom: Real Madrid, Atletiko Madrid, Borusija Dortmund, Napoli, Šahtjor, Totenhem, Benfika i verovatno Ajaks.

U trećem šeširu su slabiji, ali takodje respektabilni rivali poput Liona, Bajer Leverkuzena, Salcburga, Olimpijakosa, Valensije, Intera, zagrebačkog Dinama i verovatno Klub Briža. Žreb za grupnu fazu Lige šampiona održava se sutra od 18 sati u Monaku. (Kraj) msi/vu

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter