Izvor:
28.08.2019 u 09:51
0

SAVO MILOŠEVIĆ: „Sve čestitke Crvenoj zvezdi!“

Savo Milošević čestitao Crvenoj zvezdi i kolegi Vladanu Milojeviću plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Crvena zvezda je u utorak uveče ostvarila cilj i po drugi put zaredom se plasirala u Ligu šampiona. Srpski prvak ostvario je veliki uspeh, iako je i pre revanša plej-ofa sa Jang Bojsom imala obezbeđeno učešće u Ligi Evrope.

Pred drugim našim predstavnikom tek sledi 90, a možda i više minuta borbe za jesen u Evropi. Partizan će u četvrtak u Moldeu imati zadatak da odbrani 2:1 iz Beograda i da se posle godinu dana pauze vrati na evropsku mapu.

"Parni valjak" je u sredu otputovao za Norvešku, a jedna od tema razgovara sa trenerom Partizana Sava Miloševićem bio je i rezultat "večitog rivala".

– Sve čestitke Crvenoj zvezdi – počeo je šef stručnog štaba crno-belih.

– Nije mala stvar to što su uradili, da dve godine zaredom uđu u Ligu šampiona. Fenomenalan uspeh, a idealno bi bilo da i mi prođemo Molde i da imamo dva predstavnika u grupnim fazama UEFA takmičenja. Da ne ponavljam zbog čega je to važno – dodao je Milošević.

Na pitanje da li uspeh Zvezde može na psihološkom planu da pogura i "parni valjak" na severu Evrope, trener Partizana je odgovorio: "To je motiv više, naravno. Taj rivalitet mora da bude pozitivan…"

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter