Izvor:
28.08.2019 u 14:34
0

TERZIĆ IZRAZIO ŽELJU: Hoću Dinamo u LŠ da pokažemo ko je najbolji u regionu!

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izrazio je želju da tim Vladana Milojevića na žrebu za Ligu šampiona dobije Dinamo iz Zagreba i da na terenu pokaže da je najbolji u regionu.

Zvezda se pred sutrašnji žreb LŠ nalazi u četvrtom šeširu, Dinamo je u trećem, pa postoji mogućnost da se susretnu prvi put od raspada Jugoslavije.

– Voleo bih da dobijemo Dinamo da se izmerimo na terenu ko je bolji. Zvezda se izborila kao najbolji i najveći klub u regionu. Sigurno bi taj dvomeč izazvao mnogo predigri koje nemaju veze sa sportom, a koje bih voleo da izbegnemo, ali bih voleo da Dinamu pokažemo da smo najboljim na ovim prostorima –rekao je Terzić u razgovoru sa novinarima u klupskom hotelu.

On je dodao i da voleo najatraktivnije rivale u grupi LŠ.

– Beograd želi najveće igrače i asove, pravi sportski događaj. Narod je želja velikih utakmica, da vidi Real, Barselonu, Juventus, Bajern… Prošle godine smo pokazali da možemo sa najvećima – dodaje.

Žreb za Ligu šampiona na programu je sutra od 18 sati u Monaku.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter