Izvor:
28.08.2019 u 18:18
0

NEVEROVATNA PRIČA: Evo otkud borbeno vozilo na Marakani!

Ludilo! Fudbaleri proletos skupljali pare za ovo oklopno vozilo kako bi s njim proslavili pehar Kupa, ali su ga zbog poraza tek sad izneli na ulicu.

Slika fudbalera Crvene zvezde kako nakon plasmana u Ligu šampiona voze vojni transporter po Beogradu obišla je region.

Jedni su ovo dočekali sa simpatijama, drugi oštro osuđivali, te vam otkrivamo otkud uopšte u utorak uveče na Marakani ovakvo vozilo.

Naime, igrači kluba iz Ljutice Bogdana prošle sezone skupili su novac i kupili pomenuti transporter u nameri da se po osvajanju Kupa njime provozaju gradom. Na njihovu žalost, planove im je pokvario Partizan, koji je pobedio u finalu, ali ovo vozilo je dočekalo svojih pet minuta i ipak izašlo iz garaže na ulice srpske prestonice.

O ovome, kao i o tenku parkiranom ispred severne tribine stadiona „Rajko Mitić“ juče je govorio prvi čovek Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

– Prevelika pompa je data čitavoj toj priči. Pogotovo oni koji su imali negativnu konotaciju. Tenk imate i u Moskvi na stadionu CSKA. Na grbu Arsenala imate top – rekao je Terzić.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva, FB Crvena Zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter