Izvor:
29.08.2019 u 11:27
0

PREDSEDNIK VUČIĆ O RAZGOVORU SA VUKANOVIĆEM: „Osetio sam da bi on mogao biti igrač odluke!“

"Sine, daj gol, Osetio sam da bi on mogao da bude igrač odluke", rekao je Vučić igraču Zvezde Aleksi Vukanoviću pred odlučujuću utakmicu za plasman u Ligu šampiona.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da je dva sata pred kvalifikacionu utakmicu za Ligu šampiona Crvena zvezda – Jang Bojsa pozvao igrača Zvezde Aleksu Vukanovića, jer je pomislio da bi on mogao biti igrač odluke.

Sedeo sam sa predsednikom Crvene zvezde i palo mi je na pamet da bi Vukanović mogao biti igrač odluke. Zamolio sam šefa Zvezde da nazove Vukanovića, kojem sam rekao 'sine daj gol'. On je kazao da će dati sve od sebe i dao je gol. Čestitam mu na tome – rekao je novinarima Vučić, koji je veliki navijač Crvene zvezde.

On je čestitao pobedu Zvezdi i plasman u grupnu fazu Lige šampiona i poželeo mnogo uspeha u budućnosti.

Dodao je da je slučajno pogodio, kao što se svakome desi to nekada, kada nešto prognozira.

– Marko Marin je najbolji, svetska klasa, ali palo mi je na pamet da bi Vukanović mogao da reši utakmicu – rekao je Vučić.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter