Izvor:
30.08.2019 u 08:12
0

OSTOJIĆ: Najbitnije da smo prošli u grupnu fazu! (FOTO)

Odbrambeni fudbaler Partizana Bojan Ostojić, posle plasmana u Ligu Evrope, rekao je da zadovoljan prvim poluvremenom sinoćne utakmice, ali da je najvažnije da je plasman u Evropu obezbeđen.

Partizan je sinoć u Moldeu odigrao nerešeno 1:1, a Nemanja Miletić je u 80. minutu posle centaršuta Zorana Tošića posigao gol glavom za ulazak u grupnu fazu LE, pa su crno-beli ukupnim rezultatom 3:2 prošli dalje.

"Najbitnije da smo prošli u grupnu fazu. Mogu da budem zadovoljan prvim poluvremenom, drugo nismo odigrali kako treba. Uspeli smo da postignemo gol i drago mi je zbog toga. Doneli smo mnogo klubu, svima nama igračima. Čestitam svima, stvarno su dali sve od sebe. Hvala im na tome", rekao je Stojić posle meča.

Iskusni defanziovac istakao da je teži meč bio u revanšu u Moldeu, nego u Humskoj sedam dana ranije.

"Mislim da je bilo teže u Moldeu, mada smo i u Beogradu imali negativan rezultat. Ovde smo stavrno dosta bolje odigrali, nego kod nas", zaključio je Ostojić.

Žreb za Ligu Evrope na programu je danas od 13 sati u Monaku, a Partizan se nalazi u trećem šeširu zajedno sa Sent Etjenom, Karabagom, Fejnordom, Hetafeom, Espanjolom, Malmeom, Standardom iz Liježa, Vulverhemptonom, Renom, Rozenborgom i Bašakšehirom.

Izvor:Tanjug.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter