Izvor:
30.08.2019 u 20:44
0

TOŠIĆ OCENIO: Zadovoljan sam grupom, uvek je bolje dobiti jednog takvog ozbiljnijeg protivnika koji je atraktivan i za nas i za gledaoce!

Fudbaler Partizana Zoran Tošić je ocenio je da je žreb grupe za LE zadovoljavajući i istakao da je uvek dobro imati atraktivne rivale, jer je to dobro iskustvo.

U principu ja sam zadovoljan grupom. Uvek je bolje dobiti jednog takvog ozbiljnijeg protivnika koji je atraktivan i za nas i za gledaoce. To je fenomenalno iskustvo za sve nas da igramo na Old Trafordu. Za mene lično ponovo povratak tamo zbog čega sam veoma srećan – rekao je Tošić.

Partizan će u igrati u Grupi L Lige Evrope protiv Mančester junajteda, Astane i AZ Alksmara.

Pored toga imamo Astanu i AZ Alkmar sa kojima možemo da se nosimo i uveren sam da imamo kvalitet da možemo ravnopravno da se borimo za to drugo mesto. Moram reći da je Mančester favorit, a da su podjednake šanse nas tri ekipe. U principu bilo je i lakših i težih grupa, ali možemo da budemo zadovoljni rekao je Tošić.

Partizan će učešće u Ligi Evrope početi 19. septembra, kada će ugostiti AZ Alkmar.

Izvor: B92
Foto: Zoran Tošić/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter