Izvor:
04.09.2019 u 18:22
0

NEMANJA MATIĆ O MEČU SA PORTUGALOM: Možda i prelomna utakmica!

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić rekao je da će meč protiv Portugala u kvalifikacijama za EURO 2020 možda biti preloman.

– Možda i prelomna utakmica u kvalifikacijama, mislim da su momci spremni, orni i željni rada. Krećemo sa ozbiljnim radom, prethodnih dana smo više radili na oporavku zbog utakmica za vikend. Pretpostavaljam da će stadion biti dobro popunjen. U utakmicu uvek ulazimo da pobedimo. Ispred sebe imamo jednu od najboljih reprezentacija sveta, možda sa najboljim pojedincem Kristijanom Ronaldom, ali to ne menja naše razmišljanje. Pokusaćemo da odigramo timski i da osvojimo tri bioda – rekao je Matić novinarima u Staroj Pazovi.

Vezista Junajteda rekao je i da odlična partija protiv jakih reprezentacija ne može da bude garant povoljnog rezultata.

– Kada igrate protiv jakih reprezentacija i kada odigrate sjajno utakmicu, ne znači da ćete pobediti. Oni u svom timu imaju igrače koji jednim potezom mogu da reše utakmicu .Verujem u momke. Uz veliku borbu i timski rad sve je moguće – rekao je Matić i dodao da se o utakmici sa Luksemburgom još uvek ne razmišlja.

– Dobro je što je Portugalija u fokusu, jer u fudbalu uvek morate da bude koncentrisani na narednu utakmicu. U ovom trenutku to je Portugalija, a posle ćemo razmišljati o Luksemburgu – zaključio je Matić.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter